Přemýšlela jsem, co s tím květákem v lednici, jestli ho zase jen tak rychle orestuju spolu s další zeleninou…
Buddha bowl je už nějakou dobu hitem Instagramu. Je to jídlo krásný, barevný a pro mě ideální na…
Jestli je v salátu panzanella něco opravdovým zpestřením, je to grilované ovoce. Grilování zesiluje jeho sladkost a přidává…
Černou čočku beluga používám snad nejčastěji do salátů, v těch je totiž výborná. Nerozváří se a i po…
Je nějaký salát větším ztělesněním léta? Panzanella, to je spousta čerstvosti, šťávy, chutí a vůní. Základem jsou rajčata,…
I když v tuhle zvláštní dobu moc lidí do práce a do školy nechodí, recepty do krabičky se…
Jahody – hrášek – mix baby salátů – avokádo – okurka – kešu – tymiánový dresing. K dokonalosti…
Když mám pocit, že mě všechna zelenina začíná nějak nudit, což nastává hlavně v zimě, sáhnu po fenyklu. Jeho…
Na jaře vždycky vznikne chuť na něco svěžího a barevného, na něco, co po zimě postaví všechny chuťový…
Bulgur. Moje maminka mu říká „burgr“ a asi o tom neví, ale vždycky mě to rozesměje. Přijde mi…