Ovesná kaše přes noc je ta nejlepší snídaně, když už večer víte, že ráno nebudete stíhat. Večer připravíte…
V průběhu roku kaším moc neholduju, ale jakmile začne podzim, mám potřebu to dohnat. A tak s příchodem…
Konečně jsem dnes ráno zkusila fermentovanou pohankovou kaši. Proč fermentovanou? Fermentací se pohanka začne přeměňovat a škroby štěpit.…
Kaší není nikdy dost, hlavně v zimě, kdy má člověk konstantní potřebu se zahřívat od rána do večera,…
Já vím, co si asi říkáte. Všude je to tady samá Asie a najednou obyčejná přijde obyčejná hrachová…
Kokosová rýže se v Asii jí tradičně jako sladký dezert s ovocem. Já jsem si ji poprvé zkusila…
Rýže na sladko? Nebojte se, když použijete vhodné suroviny, klasický rýžový nákyp ze školní jídelny tato kaše nepřipomíná…