Už je tady těch slaných koláčů opravdu hodně… ale tahle kombinace je zaručeně jedna z nejlepších! Jestli máte…
Spojení čokolády a pomeranče stojí vždycky za to. Jestli jste tuhle kombinaci ještě nevyzkoušeli, vřele vám ji doporučuji.…
Za mě zatím nejlepší způsob, jak zužitkovat přebytky kvásku! Kváskový perník jsem pekla podle tohoto receptu už několikrát a…
Podzim bez jablečného štrůdlu by byl hodně smutný podzim! Věřím, že každý máme na štrůdl ten svůj oblíbený…
U tohoto receptu mi byl inspirací krásný cuketový quiche, který jsem viděla na stránkách Country Life. Snad se…
Kombinací švestky a mák asi nikoho nepřekvapím, ale za mě prostě funguje a bavit mě nepřestává. A věřím,…
Výhodou litého koláče na plech je to, že po částečném vykynutí těsta ho nalijete na plech, pokladete ovocem,…
S radostí vám představuju recept na babku ze špaldové mouky s lískooříškovou pomazánkou, který vznikl ve spolupráci s…
Samosy jsou plněné taštičky, které ve stáncích na ulicích Indie najdete snad úplně všude. Většinou se plní nějakou…
Tento koláč jsem za poslední dva týdny dělala třikrát. Jednou domů pro rodiče, podruhé na piknik s přáteli…