Kombinací švestky a mák asi nikoho nepřekvapím, ale za mě prostě funguje a bavit mě nepřestává. A věřím,…
Chtěla jsem se do něj pustit už docela dlouho. Věděla jsem, že z něj budu nadšená! Za mě je…
S pohankou vařím hrozně ráda. Dá se připravit na slano i na sladko, má výbornou oříškovou chuť a…
Už když jsem tenhle chleba pekla, věděla jsem, že to bude pecka. Vůně linoucí se z trouby mi…
S ošklivým počasím mě docela často honí mlsná. Člověk by jenom ležel doma, koukal na tu mlhu z okna,…
Konečně jsem dnes ráno zkusila fermentovanou pohankovou kaši. Proč fermentovanou? Fermentací se pohanka začne přeměňovat a škroby štěpit.…
Když přes den nestíhám, nestačím a nesvačím, jsem večer šťastná za jakýkoliv teplý jídlo, který lze udělat rychle…
Kaší není nikdy dost, hlavně v zimě, kdy má člověk konstantní potřebu se zahřívat od rána do večera,…